Renovace iPhonů

Není žádným tajemstvím, že společnost Apple cílí se svými telefony spíše na náročnější uživatele, čemuž také odpovídají cenovky nových modelů. Řada uživatelů proto neváhá nakupovat bazarové přístroje zde je zajímavá alternativa,  jak mohou být telefony ve stavu úplně nového kusu a stále dostupné . Tím je obnova telefony, který provádíme s velkou pečlivostí.

Naše renovované (swap/cpo) chytré telefony iPhone se prodávají v „novém stavu“: Stav obrazovky, těla a hran: výborný stav (možné opravdu jen jemné oděrky) a 100 % stav baterky.

 

Hlavní Výhody:

Nákup renovovaných iPhonu je udržitelnější volbou

Pro každý nově vyrobený telefon musí být použity četné suroviny. Tyto materiály jsou získávány v procesech, které produkují značné množství oxidu uhličitého, což dále přispívá ke globálnímu oteplování. Ve skutečnosti až 85–95 % emisí uhlíku způsobených mobilními telefony vzniká během jejich výroby!

 

Renovované telefony mohou mít delší životnost, než si myslíte

Je běžná mylná představa, že renovované mobilní telefony mají kratší životnost než telefony nové. Vše závisí pouze na tom, jak byl telefon zrenovován. Skvělým příkladem překvapivé životnosti repasovaných iPhonů je iPhone 6s. Byl uveden na trh již v roce 2015 a jeho popularita trvá dodnes. Můžete očekávat, že pětiletý model bude mít problémy s fungováním, ale ne poté, co na něm zapracujeme my. Ve společnosti shmit kontrolujeme jak cykly načítání, tak kapacitu každé baterie aby měla vždy 100%. To zaručuje, že telefony budou fungovat efektivně a v souladu s našimi standardy i standardy společnosti Apple.

 

Je cenově dostupnější než nový

Jednou z nejatraktivnějších věcí na koupi renovovaného iPhonu je samozřejmě cena. Nový telefon se nevejde do rozpočtu každého, výběr renovovaného telefonu tedy přináší více možností a je šetrnější k vašemu rozpočtu.