Prodej a recykluj svůj starej iPhone

Pokud uvažujete o prodeji starého iPhonu, nejste sami. Ve skutečnosti jste jedním z mnoha v rostoucí komunitě lidí, kteří objevují svět obnovy svých starých zařízení. Důvodem může být cokoliv od maximalizace návratnosti jejich počáteční investice až po zachování našeho životního prostředí. 

 

KOLIK ZA SVÉ ZAŘÍZENÍ DOSTANETE?

Cena zařízení se určuje vždy dle jeho stavu. Na zařízení musí být vypnutá služba Najít iPhone/Activation Lock, nesmí být vytopené, musí být funkční.

Než zařízení prodáte nebo vyměníte, měli byste z něj odstranit všechny osobní informace a data (fotky, kontakty, zprávy). Dokud jste na zařízení přihlášení k iCloudu svým Apple ID, nikdy z něj nemažte kontakty, zprávy, osobní data, fotky ani jiné důležité informace synchronizované s iCloudem. Obsah byste tím smazali i z iCloudu a všech vašich dalších přihlášených zařízení.

 

 

 

Zaslání telefonu skrz zásilkovnu

  1. Kontaktuje nás na  nebo tel. 728 616 025. Naše asistentky Vám pošlou emailem nebo sdělí telefonicky heslo pro dopravu zdarma přes kteroukoliv z 5542 poboček Zásilkovny
  2. iPhone včetně fotokopie Vašeho průkazu totožnosti (obě strany OP ) pečlivě zabalte, nalepte na něj štítek pro dopravu zdarma 
  3. Zaneste iPhone na kteroukoliv pobočku Zásilkovny
  4. Druhý den od odeslání Vám potvrdíme do emailu přijetí iPhonu
  5. Po jeho prohlídce Vám nabídneme cenu a tu poukážeme na Váš účet nebo odečteme z ceny Vámi zakoupeného iPhonu na našem eshopu. 

* podmínkou je věk 18 let a více

Nebo volejte naši infolinku 728 616 025 (Po-Pá 9:00 - 17:00)